Nu in de verkoop “StarRun, reis naar de maan en planeten”

Verenging Orion heeft een interessante speldoos ontwikkeld met daarin twee educatieve bordspellen. De spellen hebben uiteraard betrekking op ruimtevaart en astronomie. Onder de naam “Star Run” worden de volgende twee spellen aangeboden:

“Reis naar de maan”
Dit bordspel bestaat uit 75 kaarten met vragen en antwoorden. Het doel is om als eerste na een reis naar de maan terug te keren op aarde.

“Reis langs de planeten”
Dit bordspel bestaat uit 80 kaarten met vragen en antwoorden. Bij dit spel wordt er een reis gemaakt door ons zonnestelsel en belandt de winnaar uiteindelijk als eerste bij onze sterrenwacht.

Wellicht een leuke kadotip voor Sinterklaas of onder de kerstboom.

Een inkijkexemplaar van StarRun ligt ter inzage tijdens de openstellingen bij Volkssterrenwacht Orion  tijdens de publieksopenstellingen  op de 2e en 4e zondag van elke maand en de kijkavonden; kijk voor de data op:https://www.volkssterrenwachtorion.nl/vso/openstellingen/

Beide spellen kunnen met max. 5 personen per spel gespeeld worden en heeft een speeltijd van ong. 30 – 40 min. worden geleverd in één doos en kunnen gespeeld worden vanaf ongeveer 6 jaar.

De spellen zijn tweetalig, zowel in het Nederlands als in het Engels. De verkoopprijs voor “StarRun” bedraagt € 50,– per spellendoos, dus 2 spellen voor 1 prijs😊.

De oplage van dit spel is 100 stuks, waarmee het een uniek product blijft, dus op=op. Info en bestellen kan via: pr@volkssterrenwachtorion.nl

256
Deel dit artikel