Sponsors

Volkssterrenwacht Orion kan niet bestaan zonder alle sponsors die ons een warm hart toedragen. Wij zijn hier heel erg dankbaar voor. Als u ook het idee heeft dat u ons wilt sponsoren dan kunt u uw bericht sturen naar ons  secretariaat.

Firma Drent wat voorheen Oppedijk uit Andijk heeft vereniging Orion vanaf 2009 een zeer gewaarde sponsor gevonden. Ook heeft de firma Drenth ons ondersteund met het bouwen van de heliostaat.

Met machine fabriek Vlam uit Andijk heeft vereniging Orion vanaf 2009 een zeer gewaarde sponsor gevonden. Ook hebben ze ons heel goed ondersteund met de bouw in het ontwerp van onze heliostaat.

Uit het Coöperatiefonds van de Rabobank Westfriesland-Oost is een bedrag beschikbaar gekomen voor de aanschaf van een 15 cm lenzentelescoop met H-alpha zonnefilter en voor de aanschaf van een 40 cm spiegeltelescoop. Tevens heeft de Rabobank ook een bedrag ter beschikking gesteld voor de nieuwe montering de GM3000.

Vereenigde Laboratoria Drs. W.H. Nagel B.V.
Rapenburg 101-103

1011 TW, Amsterdam
Telefoon 020-6242583
Fax 020-6201583

Van het Westfriesland Fonds heeft Orion een bijdrage toegezegd gekregen als aandeel in de kosten voor de verrijdbare vitrinekasten en voor de nieuwe montering de GM3000.

Al meer dan 30 jaar het vertrouwde verkooppunt in Nederland van sterrenkijkers,verrekijkers en microscopen. Ganymedes, waar service nog bestaat!

De specialist op het gebied van schilderwerk, behangen en glaszetten. Bij Klaver vindt u alles onder één dak. Ook voor de doe het zelver.

Jongeneel biedt een compleet en hoogwaardig assortiment hout- en plaatmaterialen. U kunt bij ons ook terecht voor o.a. hang- en sluitwerk ijzerwaren, kleingereedschap, schildersbenodigheden, lijmen en kitten.

Kantooradres:
Nijenburg 13 1613 LB, Grootebroek
Telefoon 06-51429061

Schutte asbestinventarisaties uit Wieringerwaard is SC540 gecertificeerd en specialist in het in kaart brengen van asbestmaterialen in gebouwen en objecten. Zij zorgen, cf wet en regelgeving, voor duidelijke rapportages waarmee een gecertificeerde asbestsaneerder de sanering kan uitvoeren. Schutte asbestinventarisaties heeft d.m.v. een donatie de nieuwe telescoop montering mede mogelijk gemaakt.

315
Deel dit artikel