info@volkssterrenwachtorion.nl+31 648850445


www.volksterrenwachtorion.nl


Veilingweg 21B
1611 BN Bovenkarspel


....

Orion
staat ingeschreven in
het handelsregister onder
nummer: 40626200 
   
HOME
 
Lezing van 8 Maart VERZET naar 22 Maart!!

Korte samenvatting:
De geheimen van satellieten. Wat doen ze, welke soorten zijn er, hoeveel draaien er om de aarde rond en kunnen we werkelijk iemands nummerbord lezen vanuit de ruimte...


Aanvang van deze lezing: 20.00 uur ( de sterrenwacht is open vanaf 19.30 uur).
Verzoek om van te voren aan te melden !!!! 
Dit kan via  email: secretariaat@volkssterrenwachtorion.nl of telefonisch via 06-48850445.Toegangsprijs voor leden € 2,-  p.p. en niet leden € 5,--.p.p


 
12 april de lezing door Prof. dr. Gerard ’t Hooft: “Bouwstenen der schepping"

Op woensdag 12 april wordt er in Volkssterrenwacht Orion aan de Veilingweg 21B in Bovenkarspel de lezing gegeven  door Prof. dr. Gerard ’t Hooft: “Bouwstenen der schepping" ( naar zijn gelijknamige boek).
Prof. dr. Gerard ’t Hooft is hoogleraar theoretische natuurkunde aan de Universiteit Utrecht en in 1999 winnaar van de Nobelprijs voor natuurkunde.

 


Lezing van 8 Maart VERZET naar 22 Maart!!

Woensdag 22 Maart; Bij Volkssterrenwacht Orion aan de Veilingweg 21B in Bovenkarspel de volgende lezing: “ Geheimen van satellieten" 
Deze lezing wordt gepresenteerd door dr. Rob van den Berg, directuer van Space Expo in Noordwijk
 

 


 
Een kijkje bij Orion

Winterseizoen
Eigen foto van de Maan of kraters
Aankomend winterseizoen wil Volkssterrenwacht Orion de gelegenheid geven aan bezoekers die interesse hebben om foto’s te kunnen maken van de Maan. 
De foto’s kun je dan maken met je eigen digitale camera (voorlopig een Canon of een Nikon i.v.m. verloopbussen). In plaatst van een lens stelt Volkssterrenwacht Orion tijdelijk een verloopbus beschikbaar om met de telescoop een foto te kunnen maken. Dit onder begeleiding van een Orion medewerker. Voor verdere uitleg zie mapje astrofotografie.
Dus let goed op de website van Volkssterrenwacht Orion i.v.m. een heldere nacht. Aankondiging vind plaatst op de homepage en als het lukt nog in de krant.De volkssterrenwacht in vogelvlucht

Nu kunt u goed zien waar volkssterrenwacht gelegen is. Het ligt in een prachtig natuurrecreatie gebied. Ook zitten er enkele foto's tussen de luchtopnames in gemonteerd over wat vereniging zoal doet. Klik op de afbeeldingen om de 2 films te zien.

 

   

         
    Volkssterrenwacht Orion Inschrijfnummer KvK te Hoorn: 40626200    
 
Veilingweg 21B RSIN/fiscaal nummer: 815932790    
 
1611 BN Bovenkarspel IBAN: NL75 RABO 0310 0309 78    
    Tel: 06-48850445      
    Mail: secretariaat@volkssterrenwachtorion.nl      
           
   
© VolkssterrenwachtOrion | Realisatie Bannerwinkel.nl
   
   
Bezoekers online = 2